Svima nam se u životu dogodi da se nađemo u situaciji kada ne znamo kako dalje. Kada imamo osjećaj da su naši problem veći od nas i da nemaju rješenja. Možda osjećate da ste pod stresom, imate obiteljske probleme s kojima ne znate na kraj, muči vas nesigurnost ili manjak samopouzdanja, deprimirani ste, ili vas muči usamljenost… to su samo neki primjeri problema s kojima se svatko ponekad suoči. A možda želite razvijati svoje potencijale i raditi na osobnom razvoju u okviru svog osobnog ili profesionalnog života.

Ukoliko ste se prepoznali u ovim rečenicama, došli ste na pravo mjesto. Psihološko savjetovalište “Psiheraj” je mjesto gdje s punim povjerenjem možete podijeliti svoje brige, želje i potrebe sa stručnjakom psihologom.

Kako možemo pomoći?

Tijekom psihološkog savjetovanja psiholog vam pomaže da istražite i pronađete za sebe rješenje koje najbolje odgovara Vama kao osobi, trenutnim životnim okolnostima i Vašim potrebama. Pri tome ćete naučiti metode i načine suočavanja i rješavanja problema koje će vam i kasnije u životu biti korisne.

Tko smo mi?

U Psiheraju rade stručnjaci psiholozi, educirani za psihološko savjetovanje, psihoterapiju, podučavanje, rad s grupama i pojedincima. To su osobe s iskustvom kojima se možete obratiti s punim povjerenjem.

Što nudimo?

Nudimo Vam individualno savjetovanje, rješavanje partnerskih i obiteljskih problema, rješavanje poslovnih problema i upravljanje karijerom, svladavanje traumatskih iskustava i žalovanje, svladavanje povećanog stresa, grupe za samopomoć (socijalna anksioznost), trening socijalnih vještina, trening asertivnosti